Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Έχεις μάθεις να ζεις μες στο ψέμα, τόσο πολύ που έχει γίνει πια τρόπος ζωής για εσένα...Η αλήθεια φαντάζει τόσο μακρυνή δε μπορείς να την αγγίξεις καν...Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέμαι πόσο εύκολο σου είναι να παίζεις με τη ζωή και τα συναίσθήματα των ανθρώπων που σε πλησιάζουν και έχουν τη διάθεση να είναι δίπλα σου και να σου προσφέρουν τα πιο γλυκά τους αισθήματα,τις πιο όμορφες στιγμές τους και τα πιο γλυκά τους χαμόγελα...Ποιός σου δίνει άραγε το δικαίωμα να κομματιάζεις τις καρδιές των άλλων, να τις σπάς τόσο ώστε τα κομμάτια να μην μπορούν εύκολα να ξανακολλήσουν....Η ζωή είναι ένας κύκλος μου το είπες μια μέρα θυμάμαι, τον γυρίζουμε και κάποια στιγμή όλα όσα κάνουμε κάποιος άλλος μας τα επιστρέφει και τότε ο πόνος είναι διπλός και ίσως ανεξίτηλος..

4 σχόλια:

  1. Εύχομαι να έρθει το φώς να φύγει ο φόβος να έρθει το γέλιο να πάψει το κλάμα να αποκαλυφθεί η ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ

    ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι όλα αυτά να έρθουν...τα έχουμε όλοι ανάγκη και όλοι τα αποζητάμε...Το χαμόγελο δε χάνεται απλά για λίγο κρύβεται απλά και μόνο γιατί οι καταστάσεις είναι έτσι...Υπάρχει όμως πάντα!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα περασα για ενα γεια.διαβαζω την γραφη σου και συνεχιζω να ανακαλυπτω αληθειες που ποτε δεν τις ειπα στον εαυτο μου,αναρωτιεμαι για το θαρρος που χρειαζεται ολο αυτο.Αλλα μου απαντα το καθε κοματι απο την γραφη σου για το ποσο.

    ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή